Hoe zit het nu écht tussen André Hazes en zijn moeder Rachel? Een verzoening lijkt verder weg dan ooit…

Tot nu toe bleef het vooral windstil bij André Hazes als het om zijn moeder ging, maar nu lijkt de ruzie te escaleren…

Rachel Hazes deed er alles aan om de strubbelingen met haar zoon te minimaliseren en André reageerde gewoon niet. Maar daar lijkt nu verandering in te komen…

André Hazes liet onlangs een nieuwe tatoeage zetten en daar voegde hij een reactie aan toe die erg hard aankwam bij Rachel…

“De enige vrouw die mij nog pijn kan doen”, verwijst André Hazes naar zijn tattoo-artieste Jetske van ‘Tattoo Joey’. Is dat een sneer naar moeder Rachel Hazes? Daar lijkt het wel op, aldus verschillende media en roddelkanalen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.