Eva Jinek kondigde onlangs aan dat ze voor de tweede maal zwanger is, maar die zwangerschap verloopt niet volledig naar wens…

Eva Jinek ging door een hel tijdens haar eerste zwangerschap: acute zwangerschapsvergiftiging, een spoedkeizersnede, een hormonenhel,… En nu ze alsnog klaar was voor een tweede kindje, lijkt de geschiedenis zich te herhalen…

Eva Jinek kondigde aan dat ze zwanger is van een broertje of zusje voor haar vierjarige zoontje Pax. En opnieuw beleeft Eva een heftige zwangerschap…

“Ik zweer het je: zwanger zijn is een trip en soms ook een beetje een lijdensweg”, schrijft Eva Jinek in haar nieuwsbrief. De fysieke klachten leiden ook tot emotionele problemen…

Extreme misselijkheid, enorme vermoeidheid, een hormonenhel,… “Ik ben zo moe dat het me allemaal niets kan schelen”, geeft Eva Jinek toe. Een roze wolk dient zich niet meteen aan voor de presentatrice…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.