Evi Hanssen kreeg twee jaar geleden te horen dat haar moeder ongeneeslijk ziek was. Het afscheid was intens…

Mama Arlette koos voor euthanasie en een afscheid in alle sereniteit. Evi kreeg de afgelopen twee jaar veel steun van haar echtgenoot Kurt Loyens. Op 14 maart nam de familie afscheid van mama Arlette…

“De avond na haar euthanasie hebben we de hele familie bij ons uitgenodigd”, doet Evi Hanssen haar verhaal in Het Laatste Nieuws. En dan kreeg ze een opvallende opmerking…

“Kurt bereidde pasta en mijn broers dronken meer dan drie flessen wijn.” Het was een emotioneel heftige dag geweest, maar Evi’s zoontje kwam op het einde van de avond op zijn mama afgestapt…

“Op het eind van de avond kwam mijn zoontje naar me toe en zei: ‘Mama, eigenlijk was het toch een mooie dag, hé!’ Dan, tja…” klinkt het diep ontroerd bij Evi Hanssen in Het Laatste Nieuws. Het was helemaal geworden zoals haar mama Arlette

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.