Evi Hanssen moest onlangs afscheid nemen van haar moeder Arlette die al een tijdje ongeneeslijk ziek was. Het was een droevige kroniek van een aangekondigde dood, maar toch heeft Evi het moeilijk… De presentatrice besloot in te grijpen…

Evi had het enorm moeilijk en besloot er even tussenuit te knijpen. De presentatrice trok naar Zwitserland met een duidelijk doel…

“Er even tussenuit. Met de trein Zwitserland doorkruisen”, schrijft Evi Hanssen op Instagram. “De bergen in. Mijmeren in de zon. Dromen in de wolken.” Want er was één iets waar Evi nood aan had…

“Hoofdje leegmaken”, benadrukt Evi Hanssen bij een mooie foto in de Zwitserse Alpen. “Mijn longen vullen met frisse lucht en mijn hart met warme herinneringen. Dankbaar voor alles wat was en wat nog komen zal.” Want één iets wil de presentatrice benadrukken…

Haar mama mag dan wel haar laatste reis gemaakt hebben, de vele herinneringen zullen blijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.