Evi Hanssen beseft dat liefde een werkwoord is en dat je in een relatie moeite moet blijven doen, maar soms lukt dat gewoon even niet meer…

In haar column voor het Vlaamse magazine ‘Billie’ vertelt Evi Hanssen dat ze samen met haar man Kurt naar ‘The White Lotus’ was beginnen kijken…

“Geheel volgens schema keken we op maandagavond, iets voor tien uur ’s avonds, naar de begingeneriek van de laatste aflevering”, doet Evi Hanssen haar verhaal in Billie. Maar toen liep het fout…

“Een kwartier voor het einde van de laatste aflevering leek het me een goed idee om enkele seconden mijn ogen te sluiten. Al snel volgde de onweerstaanbare lokroep van mijn bed en ten slotte hoorde ik mezelf zeggen: “Sorry schatje, ik val in slaap. Ik ga naar boven”.” Kurt stribbelde nog even tegen, maar verloor het pleit…

“Maar we komen zo meteen te weten wie die vrouw heeft vermoord in de openingsscène van aflevering één”, riep Kurt zijn vrouw nog na… Maar de lokroep van haar bed klonk te hard voor Evi…

“Ik lag echter al onder de dons, mijn hoofd op het kussen, het was iets voor elf. Ik hoor het morgen wel, waren mijn laatste gedachten voor ik met een glimlach naar dromenland vertrok”, doet Evi Hanssen het verhaal van een doorsnee televisieavond bij haar thuis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.