Een groot deel van de ex-bewoners van ‘Big Brother’ hebben de afgelopen dagen en weken hun mening veranderd.  Zo ook Chayron, Judy en Chelsea. Zij waren zaterdagavond even in het huis om dat te versieren voor de bewoners die aan de finaleweek begonnen. De echte bewoners hadden geen flauw idee dat er ex-bewoners in het huis waren, wat zullen zij schrikken als zij de beelden te zien krijgen.

Maar goed, terug naar de finale. Judy, Chelsea en Chayron hadden het zaterdagavond over de finale en vertelden unaniem dat zij aanstaande zaterdag de overwinning aan Bart gunnen. En dat zou je van enkele van hen niet verwachten. Sommigen stonden namelijk achter Lindsey, maar Bart lijkt nu echt wel de populairste te zijn.

Of Bart effectief met de jackpot naar huis zal gaan, dat zien we aanstaande zaterdag in de finale van Big Brother.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.