Niet alleen papa Marco Borsato ligt onder vuur, maar nu krijgt ook zoon Luca er opnieuw van langs. Blijkbaar stond er nog een oude vete open…

Luca Borsato en Daisy Piras vormden een prachtig koppeltje tot bleek dat Luca Daisy bedroog. Het koppel liet weten ‘als vrienden’ uit elkaar te gaan, maar nadien werden de verklaringen van Daisy alsmaar scherper…

“Ik verdiende gewoon beter”, durfde Daisy al wel eens stellen op haar sociale media. En nu sneert Daisy opnieuw naar haar ex met een opvallende vergelijking…

“Shakira die haar cheating ex heeft begraven en die troep sidechick heeft exposed met dit nummer laat mij echt beseffen dat ik veel te aardig ben geweest voor sommige mensen”, lijkt Daisy Piras op haar Instagram Stories duidelijke taal te spreken over haar relatiebreuk met Luca Borsato.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.