Wie verlaat zaterdagavond het huis: Ali, Charlotte of Lindsey? De polls geven een gemengd beeld. Het is overduidelijk dat Ali blijft, daarover zijn de polls het allemaal eens. Maar of het nu Charlotte is die zal moeten vertrekken of Lindsey met haar koffer buiten wandelt, dat is nog niet duidelijk.

Een fan van ‘Big Brother’ heeft een wel héél interessante theorie. “Voor Big Brother zou het interessant zijn dat Lindsey vertrekt. Waarom? Er is toch al weken heisa tussen Chiara en Charlotte en en fans van deze twee vrouwen leven zich al een tijdje uit op de sociale media. Stel je voor dat Charlotte zou vertrekken, dan gaat het véél rustiger worden in het nu soms al stille huis. Als Charlotte blijft, dan zullen de spanningen tussen Chiara en Charlotte blijven”, laat een kijker ons weten.

“Voor de kijker zou het ideaal zijn mocht Lindsey vertrekken, maar misschien klopt de denkwijze van Jason wel dat Charlotte vooral bij de kinderen populair is. Maar stemmen kinderen online? Die kans is klein”, gaat de fan van ‘Big Brother’ verder. “Dus is de kans niet zo klein dat Charlotte volgens de kijker zal moeten vertrekken.

“Stel dat Lindsey vertrekt, dan zitten er dan nog slechts 3 Nederlanders in het spel en die staan tegenover 6 Belgen en daar zal de productie wellicht ook niet echt blij om zijn”, knipoogt de fan.

“Oh ja, is het jullie opgevallen dat het plan van de slaapkamers te mengen mislukt is? De drie genomineerden komen (wellicht) niet toevallig uit dezelfde slaapkamer”, besluit de correspondent.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.