Heeft Linda de Mol zich nog meer problemen op de hals gehaald? Een recente beslissing van Linda wordt nu bestempeld als een zware fout. En het gaat niet eens over Jeroen Rietbergen! Wat is er aan de hand?

Heeft Linda de Mol haar laatste troef uitgespeeld met de reboot van Gooische Vrouwen? Volgens Victor Vlam zit Linda de Mol in de laatste fase van haar carrière. Je moet immers altijd blijven vernieuwen, en laat dat nu net zijn wat Linda de Mol vergeet te doen. Vlam formuleert het als volgt…

“Ze gaat terug naar Gooische Vrouwen, ze zit ook nog in Miljoenenjacht, er komt niks nieuws bij”, benadrukt Victor Vlam in zijn podcast ‘De Communicado’s’. “Dat is een gevaar, want Miljoenenjacht lijkt echt wel op zijn retour te zijn en als Gooische Vrouw flopt, dan is maar de vraag wat ervoor in de plaats komt.” En dan trekt Victor Vlam een opvallende vergelijking…

Plots dreigt Linda de Mol zonder ‘hits’ te vallen en dan trekt Vlam een pijnlijke vergelijking met Wendy van Dijk die in een gelijkaardige situatie zit. “Ik ben in alle opzichten niet verschrikkelijk positief hierover”, lezen we een uitspraak van Victor Vlam op Mediacourant.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.