Yvonne Coldeweijer is niet meteen de beste vriendin van onze BN’ers. Toch laat Frans Bauer zich nu bijzonder positief uit over de roddelkoningin…

Yvonne Coldeweijer maakte een driedelige podcastserie over Frans Bauer en waarom hij beschouwd wordt als de trouwste der BN’ers. Wat maakt Frans zo bijzonder?

Om haar podcastserie ‘In Frans We Trust’ af te ronden besluit Yvonne Coldeweijer in gesprek te gaan met Frans Bauer zelf. En natuurlijk wordt bij de zanger ook gepolst wat hij vindt van de juicechannels en hoe zij nieuws brengen. Frans Bauer heeft daar een duidelijke mening over…

Frans Bauer spreekt vol lof over Yvonne Coldeweijer: “Nou superknap, dat meisje is eigenlijk Privé, Story en Weekend, alles in één, heeft een eigen kledingwinkel, en doet dat goed.” En dan gaat de zanger zelfs nog een stapje verder…

“Als ik jouw vader zou zijn, zou ik trots zijn op wat je hebt bereikt”, laat Frans Bauer zijn vaderhart spreken als hij de roddelkoningin beschrijft. Al voegt hij daar meteen een nuancering aan toe…

“Op die manier zou ik er dan ook naar kunnen kijken”, besluit Frans Bauer over hoe hij Yvonne Coldeweijer en de juicechannels bekijkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.