Frans Bauer beleefde akelige momenten tijdens wat een rustig dagje shoppen met Mariska had moeten worden. Wat was er aan de hand?

Frans Bauer kreeg plots een onaangenaam voorgevoel… Op zijn sociale media deelde Frans een filmpje waarin we hem verdwaald in een kledingwinkel zien zoeken naar zijn echtgenote. De boodschap die de zanger deelt is duidelijk…

“Foute boel, mensen! Een kledingzaak en een vrouw die niet te vinden is… Dit geeft een slecht voorgevoel”, klinkt het bij Frans Bauer in het filmpje… Het opschrift bij het filmpje geeft duidelijk het gevoel mee waarmee Frans worstelt…

“Help!! Wanneer je gaat shoppen met je vrouw… #vrouwendingen”, klinkt het duidelijke opschrift bij het filmpje waarin we Frans Bauer doelloos door de winkel zien dolen terwijl hij ten gepaste tijde  ‘Maris, waar ben je?’ roept.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.