Frans Bauer geeft toe dat echtgenote Mariska nog steeds niet volledig de oude is na haar herseninfarct. Nog steeds leeft Frans in angst…

“Ik word soms ’s nachts wakker en denk: zou alles nou goed met haar zijn?” geeft Frans Bauer toe in het Belgische magazine ‘Dag Allemaal’.

“Die angst gaat niet weg, al is ze niet gegrond”, benadrukt Frans. “Volgens de dokters is de kans nihil dat Mariska nog eens een infarct krijgt, ze wordt nu beter opgevolgd dan ooit tevoren.” Toch is één ding duidelijk…

“Toen ze nog in het ziekenhuis lag, hebben wij samen heel wat afgehuild. Daarna heb ik mij proberen sterk te houden.” Ook nu het beter gaat met Mariska Bauer zijn er momenten dat de angst hard toeslaat…

“De eerste keer dat ze weer mocht autorijden bijvoorbeeld, vonden wij doodeng. Wij hadden haar een hele tijd behandeld alsof ze een baby was, en ineens kroop ze weer achter het stuur!” onthult Frans Bauer in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.