Frans Bauer moest recent enkele zware klappen opvangen. Het herseninfarct van Mariska, de ziekte van zijn broer,… De zanger wil dan ook gezonder gaan leven. Maar makkelijk is dat niet…

Frans Bauer wil wat overtollige kilo’s kwijtspelen om fitter en gezonder door het leven te gaan, maar maakt de zanger wel de juiste keuzes qua voeding?

“We zijn de dag weer gezond begonnen met een eitje”, schrijft Frans Bauer op Instagram. Maar zijn volgers wijzen Frans op een foute inschatting…

Een broodje met ei is helemaal niet zo gezond, menen de volgers van Frans Bauer. En Frans kwam al snel met een rechtzetting…

Vooral het witte brood was een probleem. “Ik had het ook pas door toen ik alle reacties las”, vertelt Frans Bauer in een update. “Ik baal van mezelf”, aldus de zanger die eraan toevoegt dat de gewoonte hem weer terug sleurde in de ellende. Frans Bauer formuleert het als volgt…

“Ik drink de hele dag water, ik leef als een soort konijn. Maar het had gewoon een bruin bolletje moet zijn, Frans, zónder boter”, belooft Frans Bauer beterschap aan zijn volgers op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.