Frans Bauer reageerde razend nadat André Hazes een ‘vies grapje’ met hem uithaalde. Wat was er aan de hand?

André Hazes blijkt achter de schermen van ‘Holland Zingt Hazes’ een wansmakelijk grapje te hebben uitgehaald met Frans Bauer. Daarvan zijn nu beelden gelekt…

Zo bracht André Frans enkele cupcakes omdat hij 21 kilo is afgevallen en hij misschien wel een toetje lust. “Echt lekker, hoor”, benadrukt André Hazes in het filmpje dat hij op zijn eigen socials deelt.

Frans neemt meteen een flinke hap uit de cupcake maar dan schreeuwt André meteen dat hij het moet uitspugen. “Dat is voor honden”, lacht André Hazes. Hoe reageert Frans Bauer?

Frans Bauer spuugt het hondenvoer meteen uit en heeft een duidelijke boodschap voor zijn collega-zanger: “Ik vermoord je. Dré, echt waar. Ik vermoord je.” Terwijl André Hazes ondertussen niet meer bijkomt van het lachen.

Zolang Frans niet begint te blaffen, zal de ‘ruzie’ tussen beide zangers al snel weer bijgelegd worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.