Gaf Johan Derksen zijn dochter Marieke slecht advies? Marieke pakt nu zelf uit met de ‘tip’ die haar vader haar gaf. Maar die klonk best wel hypocriet…

Marieke vierde in oktober haar 44ste verjaardag, maar ondanks haar stabiele relatie kwam het nooit tot kinderen. Luisterde Marieke misschien naar haar vader? Johan Derksen had immers een stevige verwittiging geuit aan het adres van zijn dochter…

“Johan heeft ook altijd tegen mij gezegd: Begin nooit aan kinderen. Dat is het stomste dat je kunt doen”, vertelt Marieke in Story. En die kinderwens is nooit komen opborrelen. Marieke formuleert het als volgt…

“Ik ben juist blij dat ik een leeftijd heb bereikt dat ik niet meer bang hoef te zijn dat ik zwanger word: dat schip heeft de haven verlaten”, geeft Marieke toe in het gesprek met Story. Eén ding is duidelijk…

“Ik heb nooit kinderen gewild en mijn vriend gelukkig ook niet.” Maar of dat advies van haar vader van doorslaggevend belang was, daar wil Marieke toch nog iets over kwijt…

Net als haar vader kan Marieke gevat uit de hoek komen. Zonder blozen repliceerde ze aan Johan Derksen na zijn opvallende advies dat zij wél zijn kind is. Naar zijn eigen advies luisteren had ‘de snor’ uit Vandaag Inside dus niet gedaan…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.