Op maandag 9 januari zien we de eerste aflevering van de nieuwe ‘Big Brother’. De kandidaten zijn allemaal verwittigd en daar zitten weer héél leuke mensen bij. Geraldine Kemper mag ook het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ presenteren en dat zal toch wel héél anders zijn.

Het is namelijk zo dat Peter Van de Veire er niet meer bij is. De vraag is nu: wie komt er aan de zijde van Geraldine aan de presentatiedesk te staan? Want het is zo dat er ook iemand uit Vlaanderen mee zal presenteren. Maar wie? Dat is voorlopig nog een publiek geheim. Eerstdaags zou de naam van de opvolger of opvolgster van Peter Van de Veire bekendgemaakt worden. Geraldine zou in ieder geval blij zijn met de keuze, dat klinkt veelbelovend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.