Moet Gerard Joling zich zorgen beginnen maken? Enkele opvallende beelden duiken nu op die Geer wel eens in nauwe schoentjes zouden kunnen brengen. Wat is er aan de hand?

Is Gerard Joling de volgende BN’er die betrokken raakt in een schandaal? In de BNNVARA-hit ‘Even Tot Hier’ werd Gerard Joling zwaar aangepakt. En de grove middelen worden niet geschuwd…

Er worden onder meer enkele fragmenten getoond waarbij de zanger ‘ogenschijnlijk grensoverschrijdend gedrag’ vertoont, lezen we op Mediacourant. Gaat Geer daarbij over de grens?

Pre-MeToo durfde Gerard Joling wel eens ongevraagd jongere mannen kussen. Toestanden waarvoor je nu gecanceld zou worden. Niels van der Laan en Jeroen Woe halen zwaar uit naar Gerard Joling en maken zelfs een lied over hem…

De teneur van het lied op de tonen van ‘Ticket to the Tropics’ is duidelijk: Als Gerard Joling belooft te emigreren als iedereen voor het klimaat stemt, dan moeten we dat misschien maar doen. “Dan verdwijnt hij.”

Harde kritiek aan het adres van Gerard Joling, maar niet iedereen lijkt dat op luid applaus te onthalen. Er klinkt namelijk ook heel wat kritiek op het programma én steunbetuigingen aan Gerard Joling.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.