Komt het nu wel of niet tussen een verzoening tussen Gerard Joling en Gordon? Gaan Geer en Goor binnenkort opnieuw samenwerken voor een tv-programma? De geruchtenmolen blijft draaien! Eén iemand schept nu duidelijkheid…

Slechts één iemand lijkt Gordon uit het moeras te kunnen trekken: Gerard Joling. Maar ziet Geer een hernieuwde samenwerking met Gordon zitten? Niet dus, de reden is duidelijk…

Bij Radio 538 probeert Gerard Joling zich in eerste instantie op de vlakte te houden. Liever heeft hij het niet meer over Gordon, maar uiteindelijk laat hij zich toch deze uitspraak ontglippen…

“Laat Gordon gewoon lekker bijkomen in die zandbak daar in Dubai en laat mij lekker met rust, want ik sterf van het werk en ik ga zoveel leuke dingen doen”, publiceert Mediacourant een uitspraak van Gerard Joling bij Radio 538. Géén leuke dingen dus met Gordon?

Frank Dane smijt er nog wat geld tegenaan: zou je voor drie ton geen nieuw tv-programma met Gordon maken? Maar Gerard Joling is duidelijk…

“Ik vind het zo lekker dat ik gewoon tegen jullie kan zeggen dat ik het niet voor het geld hoef te doen”, benadrukt Gerard Joling. Zélfs niet voor drie ton erbij, opper Frank Dane nog. “Nee, jongens”, zucht Gerard Joling die het onderwerp duidelijk beu is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.