Gert Verhulst laat zijn hele gezin meegenieten van zijn bekendheid dankzij de reallifesoap ‘De Verhulstjes’. Kinderen Marie en Viktor timmerden natuurlijk ook zelf al aan hun carrière, maar echtgenote Ellen bleef voordien altijd op de achtergrond. Maar dat is niet langer het geval…

In het nieuwste seizoen van De Verhulstjes krijgt Ellen Callebout zelfs een prominente rol. En nu duikt er een hardnekkig gerucht op…

“Ik voel me inderdaad veel meer op mijn gemak dan in ’t eerste seizoen”, geeft Ellen toe in Dag Allemaal dat ze toch even moest wennen aan de camera’s. Hoe verliep die aanpassing?

“Ik ken de ploeg intussen goed, ik zie de camera’s al niet meer”, geeft Ellen toe. En opnames voor hun eigen reallifesoap zijn op zich ook best wel eenvoudig…

“Ons anders voordoen dan we zijn zouden we toch niet volhouden”, aldus Ellen waardoor ze dus gewoon ‘zichzelf’ moeten zijn tijdens de opnames. Ook Gert Verhulst merkt op dat Ellen zich alsmaar beter voelt én alsmaar populairder wordt…

“Straks krijgt ze nog een spin-off”, lezen we in Dag Allemaal een uitspraak van Gert Verhulst in zijn gekende, droge stijl. Benieuwd of Ellen Callebout binnenkort inderdaad haar eigen tv-show krijgt. Misschien eens iets met een pratende hond proberen? 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.