Gert Verhulst heeft zowat alles bereikt waar hij van droomde en de Studio 100-baas is vooral op een leeftijd gekomen dat hij zich wil ontdoen van ‘problemen’. Wat is er aan de hand?

Gert Verhulst droomt ervan om samen zijn oude dag te slijten aan de zijde van echtgenote Ellen. Maar dat zal ofwel in Vlaanderen, ofwel in Saint-Tropez gebeuren. Een extra buitenverblijf overweegt het gezin niet. De reden is duidelijk…

“Iedereen die een verblijf in het buitenland heeft, zal beamen dat dat gepaard gaat met wat zorgen. Er is altijd wel wat te doen en als je er niet bent, hoop je dat er niets gebeurt met het huis.” En dan wil de Studio 100 plaats er nog één van zijn nuchtere uitspraken aan toevoegen…

“Ik heb trouwens ook helemaal geen andere plek in gedachten, je kan ook maar op één plaats tegelijk zijn hé”, antwoordt Gert Verhulst in zijn gekende stijl. En dan onthult Gert hoe hij het liefst zijn oude dag zou spenderen…

“Zoals ik nu leef”, benadrukt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. “Echt, ik heb niets om over te klagen. Ik ben blij dat ik nog werk, maar ik neem ook genoeg tijd voor ons twee. We hebben een perfect uitgebalanceerd leven, ik zie niet in hoe dat nog kan verbeteren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.