Nu Matthijs van Nieuwkerk gebroken heeft met BNNVARA gonst het meteen van de geruchten… Zien we de DWDD-presentator al snel opnieuw op het scherm?

Door een uitspraak van Johan Derksen ontstond al meteen het gerucht dat Talpa mogelijk een nieuwe thuis voor Matthijs van Nieuwkerk zou kunnen zijn. Maar nu reageerde de zender ook zelf…

Talpa communiceerde echter al snel dat een overstap van Matthijs van Nieuwkerk ‘niet aan de orde’ is. En ook een andere deur blijft gesloten voor de in opspraak gekomen presentator…

Ook RTL liet weten geen gesprekken te voeren met Matthijs van Nieuwkerk. Betekent dit schandaal meteen ook het einde van de televisiecarrière van Matthijs van Nieuwkerk?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.