Het gewicht van Gert Verhulst gaat tekeer als een ware jojo. De Studio 100-baas worstelt al vele jaren met zijn gewicht omdat hij gewoon té graag eet. Eén middel zorgde nu voor heel wat gewichtsverlies…

Gert Verhulst gebruikte tijdelijk Ozempic waardoor hij heel wat kilo’s verloor. Maar in België ontstond er ophef of het diabetesmedicijn wel mocht worden gebruikt louter om te vermageren. 

Verhulst besloot dan maar te stoppen met Ozempic en het schaarse medicijn te laten voor de diabetespatiënten die het écht nodig hadden. Maar ondertussen staat Gert toch redelijk scherp, al beseft hij één ding maar al te goed…

“Toch zit ik nog aan de bovenkant van m’n ideale BMI”, lezen we in Dag Allemaal. “Er moet nog wat af.” Al wil de Studio 100-baas daar meteen één belangrijk element aan toevoegen…

“Maar ik ben er niet obsessief mee bezig. Ik sta wel elke dag op de crosstrainer. Maar als er nog een kilootje bijkomt, is dat geen drama”, benadrukt Gert Verhulst in Dag Allemaal. 

Tijdens de periode van zijn talkshow op de Vlaamse televisie, ‘De Tafel van Gert’, leefde Gert Verhulst trouwens als een monnik, net als ten tijde van ‘Gert Late Night’. Eén iets mijdt hij dan als de pest…

Een glas drinken na afloop van de opnames zit er dan niet meer in. “Tijdens de week raak ik geen druppel aan. Ik leef als een monnik in deze periode”, aldus Gert Verhulst over de zware opnameperiode van ‘De Tafel van Gert’. 

“Meteen na het programma ben ik ook naar huis. Anders kan ik niet fris blijven. En dat ben ik toch verplicht aan de kijkers”, voegt Gert Verhulst eraan toe in Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.