Hoe gaat het ondertussen met Marco Borsato? De zanger blijkt nu toch heel wat leukere dingen te doen dan we zouden denken…

Marco Borsato lijkt nog steeds van de aardbol verdwenen. Reageren op alle heisa rond zijn persoon doet de verguisde zanger niet. Maar in de achtergrond lijkt het best wel goed te gaan met Marco…

Jada Borsato benadrukt in Weekend dat de band met haar vader enorm hecht blijft. Ondanks alles. De familie is Marco altijd blijven steunen en dat wordt nog maar eens benadrukt door zijn dochter die het als volgt omschrijft…

In Weekend benadrukt Jada dat ze nog steeds heel wat ‘leuke dingen’ doet met haar vader. Wat spoken vader en dochter zoal uit?

“Ik zie hem gewoon elke week”, benadrukt Jada in Weekend. “We zijn altijd gezellig met hem en af en toe gaan we lekker een hapje eten met het gezin.” Al voegt Jada er dan een duidelijke opmerking aan toe…

“Althans, met mijn broers, m’n pa en ik”, aldus Jada Borsato in Weekend. Leontine Ruiters mag haar ex dan wel nooit laten vallen hebben, een verzoening lijkt na deze uitspraak van Jada evenmin tot de mogelijkheden te behoren. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.