Gert Verhulst sukkelt met de gezondheid. In het Vlaamse magazine ‘Nina’ geeft de 55-jarige Studio 100-baas toe dat hij zijn leeftijd begint te voelen…

“Ik sukkel nogal met mijn rug”, geeft de 55-jarige Gert Verhulst toe in Nina. Al wil hij er meteen één belangrijk element aan toevoegen…

“Maar bon, dat is niet levensbedreigend. Zolang dat het geval is, prijs ik me gelukkig”, beseft Gert Verhulst dat het veel erger kan. Al nemen Gert en zijn echtgenote Ellen Callebout toch hun voorzorgen…

Gert en Ellen doen dan ook hun best om zo gezond mogelijk te leven. Zo sporten ze allebei veel en letten ze op wat ze eten en drinken. Iets waar vooral Gert vroeger allemaal niet mee bezig was. Gert ontdekte ondertussen het volgende…

“Ik weet intussen dat als ik ‘s avonds minder drink, ik beter slaap en de volgende dag fitter ben. Als je dat effect vóélt, dan kost het geen moeite om sommige dingen te laten”, aldus Gert Verhulst in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.