Gravin Eloise kwam al wel vaker in opspraak, maar deze keer kwam ook haar moeder, prinses Laurentien, met een reactie. Wat was er gebeurd?

Laurentien en Constantijn zijn trotse ouders en kijken toe hoe Eloise haar carrière als influencer uitbouwt. Maar dat betekent niet dat ze zomaar alles door de vingers zien wat hun oudste dochter uitspookt. Na een tv-optreden besloot prinses Leontien in te grijpen en Eloise tot de orde te roepen. De reden was duidelijk…

Eloise probeert haar eigen carrière als influencer op te bouwen en dat lukt meer dan aardig. Ondertussen krijgt de ‘gravinfluencer’ ook regelmatig televisievoorstellen. Maar tijdens de opnames voor ‘Jachtseizoen’ van StukTV liep het even uit de hand…

“Superleuk, maar ik ging er zo in op, dat ik in die aflevering heel veel aan het schelden was. Ik zat vol adrenaline”, vertelt gravin Eloise in Party. En daarop kreeg ze enorm veel reacties…

Eloise geeft toe dat er enorm veel berichten in haar inbox belandden van bezorgde moeders die het niet zo fijn vonden dat hun kinderen naar haar gevloek moesten luisteren. En ook thuis viel het optreden van Eloise niet in de smaak…

“Zelfs mijn moeder zei er iets van”, geeft Eloise toe in Party. “Leuk Elo, maar dat gevloek had wel iets minder gekund.” De gravin zelf zag er echter geen graten in en reageerde als volgt…

“Tja, zoiets gebeurt in het moment en ik vind dat ik die verantwoordelijkheid dan best een beetje mag loslaten. Ook omdat ik nooit iets echt onverantwoordelijks zou doen”, benadrukt Eloise in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.