De carrière van Glennis Grace raakte volledig in het slop na het hele Jumbo-schandaal. Maar nu kruipt de zangeres uit een diep dal. Hoe gaat het ondertussen met Glennis Grace?

Glennis Grace wil niet langer terugkomen op de bewuste feiten, maar geeft wel toe in Party dat ze in die periode enkele belangrijke lessen heeft getrokken. De zangeres verduidelijkt wat ze over zichzelf geleerd heeft…

“Ik had al best wel een dikke huid, maar nu trek ik mij helemaal niks meer aan van de haat”, geeft Glennis Grace toe in Party. En daar hangt één groot voordeel aan…

“Doordat ik een nog dikkere huid heb gekregen, kan ik dat namelijk makkelijker over mijn schouder gooien”, verduidelijkt Glennis Grace in Party waarom dat zo nuttig is. Want één iets wil de zangeres toch benadrukken…

“De haat die ik heb gekregen was zó heftig”, aldus Glennis Grace in Party. “Dat ik op dit moment als mensen zeuren over de kleine dingetjes zoiets heb van: boeien!”

En zo lijkt Glennis Grace alvast klaar om een nieuw hoofdstuk in haar leven aan te vatten. Benieuwd of het publiek daar mee aan wil schrijven…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.