Hoe gaat het ondertussen met Glennis Grace? Na het Jumbo-incident verdween de zangeres een hele tijd van het voorplan, maar nu lijkt ze volledig terug. In Privé onthult Glennis Grace wat ze in de tussentijd heeft gedaan…

Glennis Grace doorbreekt de stilte door een interview te geven aan Privé. En daar onthult ze meteen dat ze haar taakstraf ondertussen achter de rug heeft…

De zangeres zou in het voorjaar op een begraafplaats gewerkt hebben. Maar ‘as we speak’ gaat het goed met haar, benadrukt Glennis Grace in Privé. Al ging ze door een moeilijke periode…

“Vanaf het moment dat mijn persoonlijke leven en carrière een heel andere wending kregen door het ’supermarkt-verhaal’, is er eigenlijk alleen maar onwijs veel onrust geweest”, lezen we in Privé. De rechtszaak zou een kantelpunt worden…

“In mijn leven én dat van mijn zoon is veel turbulentie, angst en onzekerheid geweest. En dan druk ik mij nog zacht uit”, benadrukt Glennis Grace in Privé. Uiteindelijk zou het pas na afloop van de rechtszaak zijn dat de rust in haar leven terugkeerde. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.