De fans van Frans Bauer hebben iets om naar uit te kijken want de volkszanger pakte onlangs uit met een stevige aankondiging. Gaan we een feestje bouwen?

Frans Bauer vindt het maar niets dat hij 50 jaar wordt: “Herinner mij er niet aan, want ik vind het niet leuk!” benadrukt Frans Bauer in Story. Tien jaar geleden worstelde hij met eenzelfde gevoel…

“Bij veertig zei ik tegen mezelf dat ik in de helft van mijn leven zat. Nu ik vijftig word, hoop ik dat nog altijd, maar 100 worden…?” Al wil de zanger er één iets aan toevoegen…

In zijn hoofd voelt Frans zich nog steeds 25 jaar. “Als je ziet wat ik allemaal doe, past die vijftig niet bij mij.” En dan geeft Frans Bauer enkele duidelijke voorbeelden…

“Bovendien heb ik nog al mijn tanden, moet ik geen bril dragen en zijn er geen mankementen. De meesten schatten me 40. En ik gebruik niet eens Botox”, benadrukt Frans Bauer in het interview met Story. En dan pakt de zanger ook nog uit met goed nieuws voor zijn fans…

“Ik hoop vooral gezond te blijven, dat is het allerbelangrijkste. Maar binnen dit en vijf jaar wil ik graag nog eens wat grote shows spelen om mijn grenzen te verleggen. Nog eens het beste van mezelf laten zien aan de fans”, onthult Frans Bauer zijn toekomstplannen in Story. En naar zo’n feestje kijken de fans ongetwijfeld uit!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.