Goedele Liekens leerde na haar ziekte hoe belangrijk het is om te ontspannen. En Goedele ontdekte een nieuwe hobby. Is dit de beste manier om te ontstressen?

Goedele Liekens gaat graag een wandeling maken in de natuur: “Bij mij gaat het meer om buiten zijn: aandachtig te kijken naar de bomen, de blaadjes”, vertelt Goedele in Het Nieuwsblad. Ze nam ook een leuk initiatief…

“Langs de weide heb ik zelfs allemaal veldbloemen gezaaid, die ik tijdens het wandelen goed bestudeer.” Goedele geeft toe dat ze na haar ziekte een belangrijke les heeft geleerd…

“Na mijn ziekte heb ik ervaren dat dat voor mij heel ontspannend werkt. En altijd goed in- en uitademen om volledig te ontstressen”, onthult Goedele Liekens in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.