Harde kritiek op Gordon heeft de zanger geraakt tot in het diepste van zijn ziel. Gordon werd zwaar aangepakt door het VI-trio en reageert op de aantijgingen…

Gordon werd hard aangepakt bij Vandaag Inside waar ze beelden toonden waarop de zanger ‘niet meteen toonvast’ staat te zingen. Het VI-trio én Albert Verlinde lieten geen spaander heel van Gordon. Goor zelf reageert teleurgesteld…

Gordon reageerde woest op de aantijgingen. De zanger benadrukt dat het om repetitiebeelden ging. Maar Gordon is naast razend, ook gewoon teleurgesteld. De reden is duidelijk…

“Moet ík me nog bewijzen dat ik goed kan zingen? Moet ik nog iets bewijzen na 37 jaar carrière? Dat ik het niet meer kan ofzo?” lezen we een uitspraak van Gordon op Mediacourant. Gordon weet waarom hij zo hard aangepakt wordt…

Gordon beseft dat mensen enkel nog geïnteresseerd zijn in harde kritiek en negativiteit. “Het is een en al negativiteit.” En dan toont Gordon zich plots emotioneel…

“Ik ben niet eens boos, maar ik denk dan van: je wordt uitgenodigd, je mag de hele middag bij die presentatie zijn en dan ga je dat soort beelden uitzenden.” De mening van Gordon over dergelijke praktijken is duidelijk…

“Het is ondankbaar en het is respectloos. Dat vind ik het vooral”, publiceert Mediacourant een uitspraak die Gordon deed bij De Perstribune op NPO Radio 1. Al kan het – héél misschien – een opsteker zijn voor Gordon dat hij de media nog eens haalt met zijn professionele activiteiten en niet met zijn privéleven?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.