Een nieuw boek over de familie Meiland lijkt nu opnieuw voor ophef te gaan zorgen. Hoe heftig is het nieuwe boek over de Meilandjes?

De populaire tv-familie komt met een vierde boek waarin de Meilandjes zullen onthullen hoe het er achter de schermen van Chateau Meiland aan toegaat. Eén verhaal zorgt nu al voor ophef…

Jan Dijkgraaf licht in Weekend al een tipje van de sluier op: “Ook behandelen we wat wij noemen ‘de parasieten’ die in hun leven kwamen”, vertelt de huisbiograaf van de Meilandjes. Wie zijn dat?

“Mensen die iets van ze wilden, op relationeel en/of financieel vlak”, verduidelijkt Dijkgraaf in Weekend. En dan kan de biograaf van de Meilandjes alvast één ding beloven…

“Het zal zeer zeker een smeuïg en spraakmakend boek worden”, weerklinkt nu al het promopraatje van Jan Dijkgraaf over het nieuwe boek van de familie Meiland. Mediacourant formuleert het passend als volgt…

“De Meilandjes gaan weer lekker rellen”, besluit Mediacourant. Nu al wordt er gewag gemaakt dat dit nieuwe boek opnieuw zou kunnen leiden tot een rechtszaak. Dat belooft!

Na de biografieën van Martien Meiland, Erica Renkema en recent nog die van dochter Maxime Meiland is dit het vierde boek dat Jan Dijkgraaf schrijft over de Meilandjes. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.