Hoe gaat het ondertussen met Marlijn Weerdenburg? Marlijn beleefde een bijzonder heftige periode toen ze op enkele weken tijd haar moeder verloor én beviel van haar tweede zoontje. Marlijn komt nu zelf met een update…

“Het gaat heel goed”, benadrukt Marlijn Weerdenburg in gesprek met &C Magazine. “De afgelopen jaren hebben me geleerd dat je als mens heel veel kunt hebben. Bij alles wat daarna komt, denk je alleen maar: wow, tel je zegeningen.” En dan bekijkt Marlijn het positief…

“Het gaat goed met mij en Paul (haar echtgenoot, red.), met mijn vader, met de kinderen, dus waar zou ik me dan nog druk om maken?” Al moet Marlijn één iets toegeven…

“Natuurlijk mis ik mijn moeder nog steeds heel erg en zijn er momenten dat dat gemis me overvalt, maar de voorstelling en het album hebben het verdriet een heel fijne vorm gegeven. Het zijn eerbetonen aan haar”, verduidelijkt Marlijn Weerdenburg. Al vreest Marlijn één moment…

“Ik ben alleen bang voor het moment dat die straks klaar zijn. ik heb de leegte ermee opgevuld, dus hoe gaat het daarna?” vraagt Marlijn Weerdenburg zich openlijk af in &C Magazine. 

En zo lijkt Marlijn Weerdenburg het overlijden van haar moeder wel een plaatsje te hebben gegeven, maar blijft die angst bestaan dat er alsnog een moment komt waarop het verdriet haar opnieuw overmand. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.