Kan Rachel Hazes ermee leven dat haar kinderen André en Roxeanne zich verzoend hebben? Of zint ze op wraak zoals her en der vermoed wordt? Rachel komt nu zelfs met een – verrassende – reactie…

André Hazes en Roxeanne Hazes hadden nooit echt ruzie, maar contact tussen broer en zus was er al vele jaren niet meer. Maar ondertussen hebben de twee zich met elkaar verzoend. Hoe reageert Rachel op het nieuws?

“Als moeder van Roxeanne en André wil ik zeggen dat ik alleen maar blij ben dat zij een goed contact hebben met elkaar”, klinkt het afgemeten bij Rachel Hazes in Story. “Uiteindelijk wil iedere moeder dat.” Al lijkt één ding duidelijk…

Rachel Hazes lijkt in Story voor een diplomatiek antwoord te kiezen, want achter de schermen zal Rachel er niet gerust op zijn mochten haar kinderen de krachten bundelen in de erfeniszaak rond het nalatenschap van wijlen André Hazes senior. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.