Hoe kunnen we Johan Derksen het best omschrijven? Een grote mond, maar een klein hartje? Of is er iets anders dat ook klein geschapen is bij Johan Derksen? Johan geeft nu zelf uitleg bij een hardnekkig gerucht…

Niels en Jeroen van het satirische ‘Even Tot Hier’ pakten Johan Derksen en René van der Gijp hard aan door hen ‘zonder kleren’ en ‘klein geschapen’ af te beelden in een filmpje. Hoe reageert Johan Derksen zelf?

Johan Derksen moet bij Shownieuws toegeven dat hij de beelden waarin hij belachelijk wordt gemaakt niet heeft gezien. Maar Derksen lijkt zich niet te storen aan de ophefmakende beelden…

“Ik heb een mening over iedereen en ze mogen over mij ook alles zeggen.” Maar vond hij het niet erg dat hij gefotoshopt werd zodat het leek alsof hij ‘klein geschapen’ is? Derksen reageert gevat…

“Ben je dan zeker dat het gefotoshopt was? Ik denk dat het een echte foto van mij was”, lacht Johan Derksen bij Shownieuws. “Je moet wel wat zelfspot hebben”, benadrukt ‘de snor’ van Vandaag Inside.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.