Jada Borsato ambieert net als haar vader een zangcarrière, maar Jada beseft één iets maar al te goed…

Jada spreekt in Weekend haar hoop uit om zich ‘los te koppelen’ van haar vader en naam te maken voor zichzelf. En daarvoor heeft ze een belangrijke beslissing genomen…

Jada wordt maar al te vaak bestempeld als ‘dochter van’, daar is ze zich bewust van. “Dat is natuurlijk altijd hoe je wordt gezien, en vervolgens ook van: laat maar eens zien wat jij kan”, getuigt Jada Borsato in Weekend. En dan doet de dochter van Marco Borsato een opvallende onthulling…

“Dat probeer ik juist een beetje te vermijden, dus ik probeer vooral niet over mezelf na te denken van: ik zou dit of dat hetzelfde willen doen als pap. Ik ben gewoon bezig mijn eigen doelen te stellen.” Want één ding beseft Jada maar al te goed…

“Papa heeft natuurlijk een geweldige carrière… gehad, vooral”, klinkt de pijnlijke vaststelling van Jada Borsato in Weekend. En dan moet Jada ook over zichzelf een opvallend besluit trekken…

“De kans dat ik ook zo’n bizarre carrière krijg, is natuurlijk heel klein”, aldus Jada Borsato in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.