Hoe is het om op te groeien als de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters? Jada praat openhartig over het liefdesleven van haar ouders én dat van zichzelf…

Jada Borsato is al sinds haar elfde samen met haar vriend Roeland. Nochtans heeft ze thuis niet meteen een goed voorbeeld gehad van de ‘ideale liefde’…

Het huwelijk van haar ouders Marco Borsato en Leontine Ruiters was lang niet zo ideaal als vele jaren gedacht werd en dat heeft altijd een grote impact op kinderen…

Zo moest Jada’s broer Luca door het stof na ongelukkige berichten naar andere vrouwen tijdens zijn relatie met Daisy. Jada leerde een wijze les…

“Ik heb bij andere mensen om mij heen gezien, bijvoorbeeld mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen en hoeveel het kapot kan maken”, publiceert Party een uitspraak van Jada. En dan waarschuwt Jada mama Leontine met een duidelijke tip…

Zo meent Jada dat het onverstandig is om vreemdgaan van je partner te aanvaarden. Iets wat haar moeder aanvankelijk wel deed bij Marco Borsato…

“Als je dat accepteert, kun je jezelf daarmee beschadigen, als je maar gewoon doorgaat met je relatie”, leerde Jada een belangrijke les over het stukgelopen huwelijk van haar ouders.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.