Even werd het allemaal terug erg pijnlijk voor Jaimie Vaes toen opvallend nieuws over haar onthuld werd.

Yvonne Coldeweijer onthulde dat de video waarin Lil Kleine haar ogenschijnlijk mishandelde, door Jaimie zelf naar haar werd gestuurd. Jaimie wel hierop toch even reageren…

Dyantha Brooks van Shownieuws vraagt aan Jaimie Vaes waarom ze met de beelden niet naar de politie stapte in plaats van naar een roddelkanaal…

Voor Jaimie leek het in die periode de enige manier om aan haar situatie te ontsnappen. Zó hoog zat ze immers in de emotie, vertelt ze aan Shownieuws. Al moet Jaimie Vaes één ding toegeven…

“Ik heb er oprecht niet aan gedacht dat dit een politiezaak zou zijn. Ik heb ook geen aangifte gedaan. Het was eigenlijk gewoon een wanhoopsdaad”, geeft Jaimie Vaes toe in het exclusieve gesprek met Shownieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.