Zijn er nog vrouwen met wie Jan Smit géén affaire zou hebben gehad? Nu blijkt dat de Volendamse zanger ook met Welmoed Sijtsma het bed zou hebben gedeeld. Wat is er aan de hand?

Yvonne Coldeweijer had het uitgebreid over alle veroveringen van Jan Smit en één naam springt daarbij in het oog: die van de altijd zo keurig ogende Op1-presentatrice Welmoed Sijtsma. Hoe sprongen de vonken over?

De roddelkoningin schetst plots een totaal ander beeld van de burn-out waarmee Jan Smit geworsteld zou hebben. Lag zijn affaire met Welmoed Sijtsma misschien aan de basis?

Welmoed Sijtsma en Jan Smit werden aan elkaar gekoppeld voor het schaatsprogramma ‘De IJzersterkste’ en de twee zouden hun samenwerking wel héél ‘ernstig’ genomen hebben. Nochtans had ook Welmoed toen een relatie…

Volgens Yvonne Coldeweijer had Welmoed Sijtsma al ‘100 jaar verkering met haar high school lover, maar blijkbaar was het vlammetje al een tijdje uitgedoofd’. En dat leidde tot uitspattingen tijdens de trainingssessies…

“Jan en Welmoed trainden zeer intensief voor het schaatsprogramma, maar ook privé werd er een flinke scheve schaats gereden…” voegt Yvonne er met een knipoog aan toe. En dan valt één iets meteen op…

“Vlak daarna kondigde Jan zijn burn out aan en maakte Welmoed het uit met haar vriend.” En dan kan Yvonne Coldeweijer plots heel wat begrip opbrengen voor die burn-out van Jan Smit. “Deze man is drukkk!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.