Jan Smit leerde een belangrijke les over zichzelf toen hij thuis zat met een zware burn-out. De zanger ging in therapie en besefte al snel waar het fout was gegaan…

“Dat het altijd moest gaan zoals ik het wilde”, verduidelijkt Jan Smit in Het Belang van Limburg. “Dat alles afgestemd moest worden op mijn carrière.” De zanger geeft enkele concrete voorbeelden…

“Vakanties werden voortdurend onderbroken, er kwam altijd wel een aanbod binnen dat we niet konden weigeren”, verduidelijkt Jan Smit in de Belgische krant. Er was één tendens voelbaar…

“Of het nu ging om geld, succes of aanzien, er was altijd wel iets dat belangrijk was.” Maar dankzij de therapie kwam Jan Smit tot één belangrijk besef…

“Maar wat kan er nou belangrijker zijn dan je gezin? Niks, toch? Dat heb ik moeten leren”, geeft Jan Smit toe in Het Belang van Limburg. En vanaf nu staat dat gezin altijd op de eerste plaats en aanvaardt Jan Smit enkel nog opdrachten die hij zelf leuk vindt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.