Jan Smit heeft dankzij de pandemie voldoende rust kunnen nemen om te herstellen van zijn burn-out. En dan deed de zanger een opvallende vaststelling…

“Gedurende corona heb ik twee jaar niet opgetreden en ik heb het geen seconde gemist”, doet Jan Smit een opvallende uitspraak in het Vlaamse Primo. “Ik heb echt genoten van de rust.” Al wil Jan die uitspraak meteen nuanceren…

“Dat betekent niet dat ik het optreden niet leuk vind, maar ik heb het applaus en de belangstelling zeker niet gemist. Ik was dolgelukkig dat ik twee jaar lang werkelijk niets hoefde te doen. Er was geen enkele druk”, verduidelijkt Jan Smit in Primo. En dan onthult de zanger ook meteen waar het vroeger fout liep…

Jan Smit geeft toe dat het in verleden ‘nooit genoeg was’ voor hem. “Het moest altijd beter”, maakt Jan Smit een eerlijke analyse van hoe hij toen in het leven stond. De zanger geeft een voorbeeld…

“Terwijl een andere artiest al blij is om de top 10 binnen te komen, was ik diep teleurgesteld toen ik op nummer twee binnenkwam. Echt waar. Het werd een obsessie en dat is gevaarlijk”, beseft Jan Smit nu. Al wil de zanger één ding duidelijk maken…

“Ondertussen ben ik echt wel weer van mijn vak gaan houden”, benadrukt Jan Smit in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.