Nadat Carmen Pfaff getroffen werd door een hersenbloeding, blijkt dat ook Jean-Marie Pfaff door rampspoed getroffen werd…

Jean-Marie Pfaff blijft een actief leven leiden, maar nu blijkt dat hij een zware hartoperatie liet ondergaan. Sindsdien bouwt hij toch meer rust in. Wat was er aan de hand?

“Sinds ze vier jaar geleden een buis naar mijn hart hebben gestoken om het bloed goed te laten doorstromen, heb ik niet meer gefietst. Ik werk nog wel in de tuin, maar ik forceer niets”, vertelt de pater familias van de Pfaffs in Het Laatste Nieuws. De operatie heeft nog een ander gevolg…

“Ik ben nog altijd graag bezig, al moet ik toegeven dat ik snel in slaap val als ik ’s avonds terug thuis kom. Dan is mijn pijp uit en moet ik rusten”, geeft Jean-Marie Pfaff toe. Al is het leven van de Pfaffs ondertussen ook grondig veranderd…

“Het is wel anders nu ook de kleinkinderen hun eigen leven leiden. Ze mogen altijd later met hun lief bij ons komen slapen, ze kunnen altijd bij ons terecht”, klinkt het warm bij familieman Jean-Marie Pfaff in Het Laatste Nieuws.

Ondertussen kwam Jean-Marie ook met een update over de gezondheid van echtgenote Carmen. Zij werd het slachtoffer van een hersenbloeding en revalideert nog steeds. Maar Jean-Marie Pfaff benadrukt dat het ‘elke dag beter met gaat met Carmen’. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.