Jim Bakkum is in rouw na het droevige overlijden van zijn oma. Jim getuigt over de laatste momenten die hij doorbracht met haar. Een emotionele kijk in zijn gevoelens…

Op 4 december 2023 nam Jim afscheid van zijn oma: “Op een bepaald moment leek ze onsterfelijk”, klinkt het emotioneel bij een rouwende Jim Bakkum op sociale media. Eén gevoel overheerst…

“Zo dankbaar voor alles wat dit laatste jaar nog heeft gebracht. Alle bezoekjes, mijn optreden in haar verzorgingshuis en vooral héél dankbaar dat ik donderdag bewust afscheid heb kunnen nemen. En zij van ons.” Jim Bakkum beschrijft de laatste momenten van hun samenzijn…

Zo kon Jim Bakkum de hand van zijn oma nog vasthouden en mocht hij haar de laatste paar slokjes water geven. En er kon zelfs op dat moeilijke moment nog een grapje vanaf…

“En zelfs nog haar laatste grapje heb zien uitbeelden. Toen ik tegen haar zei dat ik op haar begrafenis zou zingen, ging haar hand omhoog: Met andere woorden: ‘Wat moet dat allemaal kosten?!’”, vertelt Jim Bakkum over de laatste momenten van zijn grootmoeder. Jim Bakkum geeft bij een prachtige foto van zijn oma uiting aan zijn verdriet…

“Oma Bakkum is niet meer. Mijn laatst levende grootouder. Ze mocht 96 jaar worden. Wat een leeftijd.”, aldus Jim Bakkum op sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.