Johan Derksen en Caroline van der Plas kennen elkaar al meer dan 40 jaar, maar nu zet een opvallende ruzie hun vriendschap onder druk. En de vete lijkt nog niet meteen van de baan…

Bij de mannen van Vandaag Inside zijn ze altijd fan geweest van BBB-frontvrouw Caroline van der Plas. Maar nu zit er ruis op de lijn. En dat allemaal door één pijnlijke keuze van Caroline van der Plas…

Caroline van der Plas besloot niet op te treden bij De Bevers in Ahoy door het schietdrama in Rotterdam. Maar daarover doen nu verschillende verhalen de ronde. Johan Derksen beweerde bij VI dat de politica niet optrad door een belabberde repetitie, terwijl Caroline van der Plas volhoudt dat het uit medeleven was met de slachtoffers. De politica formuleert het als volgt…

“Ik vind het echt heel jammer en het kwetst me eigenlijk ook wel een beetje”, klinkt het bij de BBB-politica voor de camera van De Telegraaf. “Mijn integriteit wordt in twijfel getrokken door Johan Derksen. En één iets maakt het allemaal bijzonder pijnlijk…

Johan Derksen twijfelt nog steeds aan de woorden van Caroline van der Plas, maar vindt het vooral jammer dat ze zo snel in die slachtofferrol kruipt. Nochtans zijn de twee al meer dan 40 jaar vrienden. Derksen wil één ding duidelijk maken…

“De laatste die ik pijn wil doen of wil krenken, is Caroline. Ik ken haar al 40 jaar, dus dat is de bedoeling niet. Het is een misverstand, maar dan krijg je meteen de slachtofferrol en dat gepiep”, zucht Johan Derksen bij Vandaag Inside.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.