Johan Derksen zit met een keutel. En die kan hij niet kwijt. En dat is allemaal de schuld van Mark Rutte… Wat is er aan de hand?

Sinds de val van het kabinet Rutte maakt Johan Derksen zich zorgen over de toekomst van ons land. “Dit wordt een ramp”, voorspelt ‘de snor’. En die ramp heeft zelfs een naam…

Derksen haalde al vaak uit naar Sigrid Kaag in ‘Vandaag Inside’ maar na de zomer zal ‘de snor’ zijn pijlen richten op een ander slachtoffer…

“Frans Timmermans is een nog grotere ramp”, zucht Johan Derksen bij Shownieuws. Namens de PvdA en GroenLinks wil Timmermans onze nieuwe premier worden en de ‘klimaatpaus’ wordt niet meteen enthousiast onthaald door Johan Derksen. Derksen ziet het als volgt…

“Frans Timmermans is geobsedeerd door de Green Deal en als hij dat hier door gaat voeren, dan wordt er de komende veertig jaar geen enkel huis meer gebouwd in Nederland en dan mogen we dadelijk nog dertig op de snelweg rijden”, lezen we op Mediacourant een uitspraak van Johan Derksen. En dan moet de Vandaag Inside-ster één iets toegeven…

Het is bijzonder jammer dat VI net op zo’n moment er even tussenuit is: “Ik zit me hier op te vreten, want eindelijk gebeurt er wat in Nederland en dan kan ik mijn keutel niet kwijt, hè?” beaamt Johan Derksen bij Shownieuws hoe jammer de timing is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.