John de Bever blijkt een opvallend bijgeloof te hebben. Is de zanger dan toch iets minder nuchter dan hij overkomt?

In Weekend benadrukt John de Bever dat hij weinig op heeft met spiritualiteit, maar af en toe richt hij zich toch ineens tot de Heer. Hoe komt dat?

“Ik heb soms dat ik denk: nu moet ik tien weesgegroetjes doen”, geeft John de Bever toe in Weekend. “Dan denk ik aan al mijn dierbaren en aan mezelf.” En dat blijkt best wel vaak te gebeuren voor iemand die niet spiritueel is…

“Dat doe ik een keer per week wel”, geeft John de Bever toe. “Het is niet dat ik de weesgegroetjes opzeg, maar ik maak het gebaar, toen kruisjes sla ik dan”, verduidelijkt de zanger zijn ritueel. John ziet het als volgt…

De echtgenoot van Kees Stevens lijkt het eerder als een bijgeloof te zien dan als een uiting van zijn religie. John de Bever ziet het als volgt…

“Als ik dat niet doe, zou het misschien wel verkeerd kunnen gaan, denk ik dan. Gek hè?” klinkt het bij John de Bever in Weekend. “Dat is bijgeloof”, bekent de zanger in het magazine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.