John de Bever en Kees Stevens leerden we beter kennen tijdens de Bevers, maar nu onthult John een intiem geheimpje over zijn echtgenoot waar we nog geen weet van hadden…

John de Bever komt in Weekend terug op de haartransplantatie die Kees liet ondergaan. Voor John was die ingreep niet nodig, maar Kees worstelt met één belangrijke eigenschap…

Kees is wel eens onzeker over zijn uiterlijk. Zo droomde Kees ook van een wasbordje. “Daarvoor zal hij nog wel een jaar of twintig moeten trainen”, lacht John de Bever in Weekend. Al wil John één iets benadrukken…

“Voor mij hoeft hij geen wasbordje te hebben, hij doet het voor zichzelf. Ik vind hem knap genoeg.” En dan durft John de Bever onthullen waarom Kees het tóch doet…

“Voor zijn zelfvertrouwen”, onthult John de Bever in Weekend. “Het is altijd al een beetje een onzeker mannetje geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.