Jolien is boos en nog geen klein beetje. Zij ligt uit het Power Of Nomination-spel omdat zij een puzzel niet kon oplossen. De rest van de week kan zij niet meer meespelen en dat terwijl zij op de eerste plaats stond in het ganzenbordspel.

De inzet is dan ook bijzonder hoog: de Power Of Nomination winnen. “Ik zweer u: waarom heb ik gisteren dan zo hard gestreden? Ik word hier niet goed van”, reageert Jolien teleurgesteld. “Ik heb gisteren dus voor niets gewonnen. Ik heb het vandaag niet gehaald, ik kon dit gewoon niet. Weg ben ik hier, dit is fucking oneerlijk, man. Het is gewoon gedaan, een dikke grap hier”, gaat de blondine verder.

“Ik kon niets van die puzzel. Ik heb even iets nodig waarop ik kan kloppen want ik ben agressief. Man, ik ben lastig. Ik wil echt iemand vermoorden”, lacht Jolien.

Jolien, even een kleine reminder: Big Brother zegt al jaren ‘mijn huis, mijn regels’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.