De echtscheiding van Karen Damen en Antony Van der Wee was groot nieuws in Vlaanderen, maar bij ons in Nederland ging het vooral over de mogelijke affaire die Karen had met haar voormalige K3-manager. De voormalige K3-zangeres komt nu zelf met een reactie op de geruchten…

Privé lanceerde het gerucht dat Karen Damen een affaire had met de voormalige K3-manager William Vaessen. Karen reageert nu zelf op die roddel…

“Kijk, omdat je ernaar vraagt: ik vind het heel ambetant om daar niet op te reageren, want dan lijkt het alsof het waar is. En als je er wél op reageert, wakker je die geruchten weer aan”, zucht Karen Damen in Dag Allemaal. Karen beseft één ding maar al te goed…

“Je kan nooit goed doen”, klinkt de eerlijke analyse van Karen Damen. “Ik dacht zelfs eerst dat het om te lachen was.” Maar Karen ziet vooral een probleem in Nederland. In Vlaanderen ligt dat anders…

“Ach, ik reken op het gezond verstand van de doorsnee-Vlaming”, aldus Karen Damen. Vlaanderen waar de ‘juice-cultuur’ nog  helemaal niet is doorgebroken in tegenstelling tot Nederland. Maar is er dan niets van aan?

“Ik werkte 25 jaar geleden al voor het eerst samen met Niels William (echte naam William Vaesen, nvdr). Ik ben dol op de William, hij is een goede vriend en nu opnieuw mijn manager, maar iedereen die mij kent, weet dat hij niet mijne slag is”, benadrukt Karen Damen in Dag Allemaal. En dan volgt er nog een kwinkslag richting Nederland…

“Och, dat wil zeggen dat ik het nog altijd heb, dat ik zelfs in Nederland nog interessant genoeg ben om roddels over te verzinnen. Awel, daar ben ik heel blij mee”, klinkt het bij Karen Damen in haar gekende stijl.

In Vlaanderen is Karen Damen haast populairder dan toen ze in regenboogjurkjes bij K3 zong. Ze presenteert er haar eigen tv-programma’s, acteert in een dagelijkse soap à la GTST én komt binnenkort met een one-woman-show. Bezig bijtje!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.