Shania en Kenji leerden we kennen in De Pfaffs als kinderen van Kelly Pfaff en Sam Gooris. Maar ondertussen zijn de twee schattige kindjes opgegroeid tot twee jongvolwassenen. Al vreest Kelly voor hun toekomst…

Inmiddels studeren ze ook beiden aan de universiteit. Kenji volgt Grafische en Digitale Media en Shania Business Communication Marketing.

Wat ze later met hun diploma willen doen, daar hebben ze nog geen idee van. Maar voor mama Kelly hoeven ze allesbehalve in de voetstappen van hun ouders te treden, zo blijkt.

“Een kind in iemands voetsporen laten treden is het moeilijkste wat er is. Ze pakken je identiteit af en je wordt niet naar waarde geschat. Je moet je ook keihard bewijzen, en ze zitten met een vergrootglas op jou. Dat heb ik liever niet”, lezen we in de Vlaamse Story.

Of Kenji en Shania de raad van hun moeder ter harte nemen, zal de toekomst moeten uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.