Kelly Pfaff was als dochter van de legendarische doelman Jean-Marie Pfaff zelf lange tijd vooral gekend als ‘de dochter van’. En nu doet Kelly een opvallende bekentenis…

Kelly is een erg betrokken moeder en staat Kenji en Shania bij in alles wat ze doen. En soms leidt dat tot moeilijke vragen…

“Kenji studeerde webdesign en volgt audio-visuele kunsten. Shania deed marketing en multimedia”, vertelt Kelly Pfaff in Dag Allemaal. Shania startte nadien met een leuk project…

Voor de Belgische radiozender MNM maakt Shania Gooris een podcast om jongeren aan het lezen te krijgen. En soms durft Shania wel eens moeilijke vragen stellen aan haar moeder…

“Soms vragen ze me op wie ze gelijken. Geen fijne vraag, want ik vond ’t zelf lastig om ‘dochter van’ te zijn”, geeft Kelly Pfaff toe in Dag Allemaal. “Zo lijkt het alsof je zelf niets kan. Ieder mens is een andere puzzel”, benadrukt de dochter van Jean-Marie Pfaff en Carmen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.